Zhodnotenie zahraničnej zadlženosti SR a plnenia dlhovej služby v roku 2002 - Kyjac, Pavol
Vývoj zahraničnej zadlženosti Slovenskej republiky v roku 2002. Plnenie zahraničnej dlhovej služby v roku 2002. Krátkodobá predikcia vývoja zahraničného dlhu a dlhovej služby SR v roku 2003. Strednodobá predikcia vývoja zahraničného dlhu a dlhovej služby SR na roky 2004-2006.