Pivovarníci plačú, pivári smútia - Krištofičová, Dagmar
Slovenské pivovarníctvo a zvýšenie spotrebných daní z piva. Výroba piva na Slovensku v rokoch 1992-2003. Spotreba piva na Slovensku v rokoch 1988-2002. Spotreba piva vo svete. Situácia pivovarov na Slovensku.