Meze svobody projevu - Herczeg, Jiří
Sloboda prejavu ako jedna z prvých občianskych slobôd, ktorú si ľudia v histórii vydobili. Právna úprava slobody prejavu v Česku. Pojem demokracia. Obmedzenie slobody prejavu.