Joseph Stiglitz - Martincová, Marta, 1955-
Profesijná biografia J. Stiglitza, nositeľa Nobelovej ceny za výskum "informačnej asymetrie na trhu" ako aj za analýzy "morálneho hazardu" v ekonomike. Informačná asymetria na trhu. Ekonómia verejného sektora. Stiglitzov prínos k monetárnej teórii.