Špecifiká účtovnej osnovy pre poisťovne účtovanie pohľadávok a záväzkov z poistenia a zo zaistenia - Majtánová, Anna
Legislatívny rámec poisťovníctva a účtovníctva. Rámcová účtová osnova pre poisťovne. Účtovanie pohľadávok a záväzkov z poistenia a zo zaistenia. Pohľadávky z poistenia a zo zaistenia. Záväzky z poistenia a zo zaistenia. Príklady.