Economic growth and new economy - Jeníček, Vladimír
Vplyv technologických zmien na ekonomický rast vo svetovom hospodárstve. Nová fáza globálneho ekonomického vývoja nazývaného nová ekonomika. Nositeľmi zmien sú informačné technológie, biotechnológie, materiálové, energetické a kozmické technológie.