Komparace tematické struktury časopiseckých publikací českých a evropských ekonomů (1999-2002) - Macháček, Martin
Odborné časopisy ako významné komunikačné médium. Tematická štruktúra časopiseckých publikácií. Klasifikačná kategória podľa systému JEL (Journal of economic literature). Podiel najfrekventovanejších JEL kódov vo vybraných medzinárodných časopisoch. Komparácia tematickej štruktúry časopiseckých publikácií a statí českých a európskych ekonómov.