Zmeny v poskytovaní podpory zo Štátneho fondu rozvoja bývania - Giller, Pavol
Dôvody na novelizáciu zákona o Štátnom fonde rozvoja bývania. Aktualizácia koncepcie rozvoja bytovej výstavby. Nová právna úprava a účely, na ktoré je možné poskytnúť podporu. Redukcia druhov podpôr. Výška podpôr pre jednotlivé účely. Definovanie tzv. ekonomického a efektívneho riešenia bytu v rodinnom dome. Poskytovanie zvýhodnených úverov na obstaranie bytu v rodinnom dome s ekonomickým a efektívnym riešením a na kúpu bytu.