Stavebníctvo a jeho výsledky za rok 2003 - Novotný, Anton
Predbežné výsledky ŠÚ SR (Štatistického úradu SR) za rok 2003. Prehľad vybraných ukazovateľov. Rok 2004 a nové podmienky podnikania slovenského stavebníctva, konkurencia krajín EÚ.