Banské stavby, a.s., Prievidza analýza spoločnosti - Vlkolinský, Robert
Charakteristika spoločnosti Banské stavby, a.s., Prievidza, najväčšieho stavebného podniku na domácom trhu. Činnosť spoločnosti: výstavba uhoľných baní, stavby inžinierskeho charakteru, podzemné stavebníctvo, investičná výstavba. Finančná analýza spoločnosti: celkové aktíva a pasíva, celkové výnosy, pomerové ukazovatele, hospodársky výsledok.