Slovenské technické normy týkajúce sa stavebníctva schválené v 4.štvrťroku 2003 - Kováčik, Ľubomír
Nové slovenské normy STN zavedené do sústavy STN v 4.štvrťroku 2003 ako prevzaté európske normy prekladom alebo v jazyku člena CEN alebo oznámením na priame použitie. Schválené STN. Normy EN a ISO schválené na priame používanie ako STN oznámením. Zmeny STN.