Postavení životního pojištění v rámci finančních služeb v ČR - Voborský, Rudolf
Postavenie životného poistenia v oblasti produktov finančného a poistného trhu. Hlavné kritériá pri rozhodovaní klientov o smerovaní ich úspor. Objemy jednotlivých druhov úspor v ČR v rokoch 1999-2002. Konkurenčné finančné služby a ich ponuky. Štruktúra depozit v ČR a v krajinách EÚ. Postavenie životného poistenia na trhu.