Návrat k základním principům pojišťovnictví - Pulchart, Vladimír
Analýza dnešných problémov v oblasti poisťovníctva. Combined Ratio (základný ukazovateľ výkonu poisťovní) a jeho vývoj v posledných rokoch (1985-2001). Ústup od základných princípov poistenia. Poistené škody v rokoch 1970-2002. Nový pohľad na poistenie. Zisk technických účtov ako kľúč k úspechu.