Uskutočnění původních priorit české zahraniční politiky - Pick, Otto
Stručný historický pohľad na vývoj českej zahraničnej politiky. Vstup do euroatlantických štruktúr a postoj českej zahraničnej politiky. Višegrád ako priorita českej zahraničnej politiky. Význam a obsah vzťahov s Nemeckom.