Jak dál s českou rozvojovou spoluprací? - Jelínek, Petr
Informácia o rozvojovej pomoci poskytovanej ČSSR pred rokom 1989. Česká rozvojová pomoc v 90. rokoch. Koncepcia z januára 2002. Perspektívy ďalšieho rozvoja.