Potreby reštrukturalizácie ekonomiky, podpora prostriedkov na jej uskutočnenie a riziká s tým spojené - Geško, Martin
Situácia Slovenska a slovenskej ekonomiky pred vstupom do európskych štruktúr. Príčiny a predpoklady reštrukturalizácie ekonomiky. Úloha a stav priamych zahraničných investícií v našej ekonomike. Úloha a formy podpory zahraničných investícií. Daňový systém a zvýhodňovanie zahraničných či domácich investícií. Stručne o legislatíve na Slovensku. Riziká v súvislosti s prílevom zahraničného kapitálu pre budúcnosť Slovenska.