How to approach the development of enterprise information system - Vrana, Ivan
Základné zákonitosti budovania podnikového informačného systému, zvlášť pre stredné a veľké podniky. Pozornosť je zameraná na problémy, ktoré musí podnik vyriešiť pred zahájením projektu informačného systému. Jedná sa o plán informačnej politiky, prevedenie projektu a formy jeho riadenia.