Daňová harmonizace a politika v Evropské unii - Nerudová, Danuše
Problematika daňovej harmonizácie, vývoj harmonizačného procesu v rámci Európskej únie. Daňová harmonizácia verzus daňová konkurencia. Harmonizácia priamych a nepriamych daní. Daňová politika v Európskej únii.