Možnosť poukázať 2 percentá dane na verejnoprospešné účely - Stričík, Michal, 1969-
Nový zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov priniesol viaceré zmeny, z ktorých najdôležitejšia zmena súvisiaca s celým procesom poukázania podielu zaplatenej dane z príjmov v roku 2004 je zvýšenie podielu dane z 1 percenta na 2 percenta. Postup pri platení podielu dane za fyzické resp. právnické osoby.