Zákon o službách zamestnanosti s komentárom - Tichý, Miroslav
Národná rada SR v decembri 2003 schválila nový zákon v oblasti zamestnanosti - zákon č. 5/2004 Z.z. o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý bezprostredne nadväzuje na zákon o sociálnom poistení a zákon o orgánoch štátnej správy v oblasti sociálnych vecí, rodiny a službách zamestnanosti.