Zákon o obchodnom registri s komentárom - Dibdiaková, Drahomíra
Zákon č. 530/2003 Z.z. o obchodnom registri a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Nový zákon nadväzuje na právnu úpravu obchodných registrov iných štátov a prihliada na harmonizáciu smerníc EÚ s naším právnym poriadkom. Je doplnený vyhláškou, ktorá obsahuje zoznam tlačív, ktoré je povinný registrujúci subjekt vyplniť a odovzdať registrovanému súdu.