Telemarketing je samozrejmosťou, call centier nepribúda - Múčka, František
Využívanie telefónu na podporu predaja (telemarketing) - vývoj vo svete a na Slovensku. Slovensko zaostáva. Väčšina call centier pôsobiacich na Slovensku nemá dlhú tradíciu. Príčiny súčasného stavu. O slabej pozícii spoločností poskytujúcich outsourcovanie aktívneho či pasívneho telemarketingu hovorí aj porovnanie s Českom, kde je omnoho viac telemarketingových spoločností. Telemarketing cez hranice. Telemarketing predáva viac.