Možnosti optimalizácie daňového systému v SR z hľadiska spravodlivosti a efektívnosti - Švolíková, Oľga
Požiadavky na optimálny daňový systém. Daňová politika v podmienkach slovenskej ekonomiky. Vývoj hodnôt daňovej kvóty I. v SR a prognóza ich vývoja do roku 2006. Uplatňovanie nepriamych daní v SR z hľadiska spravodlivosti a efektívnosti. Spravodlivosť a efektívnosť daní z príjmov fyzických a právnických osôb.