Komerční veletrhy a výstavy v Rakousku - Hořák, Pavel
Špecializované veľtrhy na viedeňskom výstavisku. Významné všeobecné a špecializované veľtrhy v ďalších spolkových krajinách. Ostatné významnejšie veľtrhy v Rakúsku.