Abeceda obchodu - Bezemek, Jan
Vnútropodnikové opatrenia pred exportnou činnosťou - platobné podmienky, dokumentárny akreditív, dokumentárne inkaso, všeobecné obchodné podmienky, komunikácia, vzťahy s verejnosťou, masová komunikácia, podpora predaja.