Rôznosť foriem úverového financovania - Kožiak, Radoslav
Rozdelenie formy úverov, ktoré je možné využiť pri obstarávaní majetku miestnymi samosprávami. Krátkodobé a strednodobé úvery - charakteristika. Dlhodobé úvery - úverové financovanie zaradené v tejto skupine. Transparentnosť výdavkov.