Gender and higher education management: Western and Eastern European perspectives - Parsons, Elizabeth
Porovnanie prístupov k chápaniu spoločenskej úlohy žien v krajinách západnej a východnej Európy so zameraním na sféru manažmentu vysokoškolského vzdelávania na Ukrajine a vo Veľkej Británii. Faktory, ktoré determinujú postavenie žien v tranzitívnych ekonomikách. Súčasná situácia na Ukrajine a v Spojenom kráľovstve. Bariéry rovnosti na Ukrajine a v Spojenom kráľovstve.