Ekonomická výkonnost jednotlivých krajů České republiky - Kaňoková, Jara
Regionálna politika a jej ciele. Hrubý domáci produkt/ na obyvateľa a jeho vývoj v ČR a jednotlivých krajoch. Porovnanie HDP/obyv. za jednotlivé kraje s priemerom za ČR. Porovnanie HDP/obyv. v ČR s členskými krajinami Európskej únie. Porovnanie HDP/obyv. v ČR s kandidátskymi krajinami EÚ.