Absorpce vládních programů podpor malého a středního podnikání v roce 2003 - Rydvalová, Petra
Všeobecné podmienky pre rozvoj malého a stredného podnikania (MSP) v ČR. Programy podpory MSP poskytované vládou v roku 2003. Bankové záruky. Program Záruka. Zvýhodnené úvery. Príspevky na úhradu úrokov. Ostatné príspevky.