Zhodnotenie vplyvu determinantov kapitálovej štruktúry na vzorke podnikov v Slovenskej republike - Kanderová, Mária
Úvod do kapitálovej štruktúry podniku. Determinanty kapitálovej štruktúry - teoretické východiská. Údajová základňa. Špecifikácia empirického modelu. Výsledky modelu. Výsledky a diskusia.