Komplexný pohľad na verejnú správu - Pavlíková, Miriam
Recenzia na publikáciu F. Kosorína: Verejná správa (koncepcia, reformy, organizácia). Rozdelenie publikácie do šiestich kapitol a ich charakteristika a obsah. Publikácia je vhodným učebným materiálom pre študentov a pracovníkom verejnej správy môže pomôcť získať teoretické poznatky.