Vykazování peněžních toků a věrný obraz finanční situace podniku - Kopek, Rudolf
Súčasný stav vykazovania cash flow. Problémy väzby výkazu cash flow a súvahy. Problém potreby položkového rozkladu účtov. Model vykazovania peňažných tokov. Rozšírenie analytickej evidencie.