Využití poměrových ukazatelů a ekonomické přidané hodnoty pro benchmarking finančního řízení podniků - Knápková, Adriana
Charakteristika benchmarkingu. Využitie benchmarkingu - aplikácia na konkrétnom príklade. Vyhodnotenie.