Klasifikace a řízení nákladů v manažerském účetnictví - Červený, Josef
Základné hľadiská klasifikácie nákladov v manažérskom účtovníctve. Druhové členenie nákladov. Účelové členenie nákladov. Klasifikácia nákladov podľa ich závislosti na objeme aktivity. Controllingové členenie nákladov.