<The> Use of capital market instruments in the financial policy of enterprises - Łukasik, Gabriela
Cenné papiere vo finančnej politike spoločnosti. Úloha akcií vo finančnej praxi spoločnosti. Dôvody a dôsledky kapitálového rastu cez emisiu akcií.