Řízení intelektuálního kapitálu - Bureš, Vladimír
Ľudia v organizácii. Rola personálneho manažmentu. Analýza pracovného miesta. Personálne plánovanie.Získavanie, výber a prijímanie zamestnancov. Interná mobilita zamestnancov. Hodnotenie zamestnanca. Vzdelávanie a rozvoj zamestnancov. Motivačný program.