Obchodní jednání a národní zvyklosti: Irán - Kobza, Jiří
Stručná ekonomická charakteristika Iránu. Štyri fázy obchodného jednania. Pracovné návyky, vzťahy medzi ľuďmi, miestne zvyky a normy. Význam času, komunikácia. Obliekanie, stolovanie. Viera. Kultúrne osobitosti, osobitosti právneho poriadku.