Psychologické aspekty kultivovaného verbálneho prejavu v pracovnom procese - Soroková, Tatiana
Moderná rétorika. Teoretické zákonitosti rétoriky. Príprava verbálneho prejavu. Monológ - rétorské slovo. Podmienky kvalitného vystúpenia. Podmienky úspešnej komunikácie. "7P" úspešnej komunikácie.