Český obchod na cestě do Evropy - Celer, Čeněk
Zásadná reštrukturalizácia a modernizácia obchodnej siete v ČR po vstupe veľkých nadnárodných reťazcov. Realitou sa stáva koncentrovaný a internacionalizovaný trh. Postupná stabilizácia trhového postavenia jednotlivých typov predajní a zreteľnejšia profilácia nákupných preferencií. Profilácia segmentov. TOP10 najväčších obchodných reťazcov. Regionálne rozdiely. Budúcnosť českého obchodu.