Příspěvek k hodnocení vývoje spotřebních norem energií - Farský, Miroslav
Spotrebnou normou energií v naturálnom vyjadrení je mienená spotreba joulov na naturálne vyjadrenú kalkulačnú jednotku produkcie, akou je napr. 1 tona výrobku, 1 vyrobený kus. Príklad a prevedené prepočty. Časové rady NORMA 1 a NORMA 2. Regresia a výsledky regresie.