Lisý, J. a kol.: Dejiny ekonomických teórií. Bratislava: Iura Edition, 2003, 386 s. - Masárová, Helena
Recenzia na knižnú publikáciu Lisý, J.: Dejiny ekonomických teórií. Publikácia je zameraná na problematiku ekonomického myslenia, kapitola 28 upriamuje pozornosť na vznik a vývoj ekonomického myslenia na Slovensku. K prednostiam učebnice patrí aj vecný register tvorený kategoriálnym aparátom učebnice a menný register.