Stárnutí populace a corporate governance - předstupeň k diskusi o corporate governance v penzijních fondech - Mráz, Jan
Vysvetľovanie dôvodov nevyhnutnosti zaistenia správy a riadenia v segmente penzijných fondov. Starnutie populácie a väzba tohto javu na finančnú sféru. Corporate governance (správa a riadenie spoločnosti). Princípy OECD správy a riadenia spoločnosti (corporate governance).