Vývoj veřejného dluhu ČR - Provazníková, Romana
Vymedzenie systému verejných financií v ČR. Kritéria rozpočtového deficitu. Definovanie salda verejných rozpočtov. Súčasný stav verejných financií v ČR. Vývoj hospodárenia verejných rozpočtov a podiel salda verejných rozpočtov na HDP v ČR. Vývoj hrubého verejného dlhu ČR v rokoch 1993-2002. Štruktúra verejného dlhu. Predbežné výsledky správy Medzinárodného menového fondu.