Využitie medzinárodných účtovných štandardov vo verejnej správe - Staríčková, Zuzana
Vývoj a zdokonaľovanie funkcie a metodiky účtovníctva. Charakteristika a funkcia medzinárodných účtovných štandardov. Komparatívne porovnanie štruktúry účtovnej osnovy pre podnikateľov a pre rozpočtové organizácie. Možnosti uplatnenia Medzinárodných účtovných štandardov vo verejnej správe.