Fiškálna politika a vstup do Európskej únie - Dacej, Radovan
Fiškálna politika a vývoj verejných financií. Rozpočtové efekty vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie. Výhody a nevýhody vstupu do EÚ - podpora z EÚ, kritériá rozdeľovania prostriedkov z fondov EÚ. Harmonizácia v daňovej oblasti. Náklady spojené s implementáciou štandardov a noriem Európskej únie.