Výdaje veřejné správy a celospolečenská bilance výdajů na ochranu životního prostředí - Ježdík, Václav
Klasifikácia výdavkov na ochranu životného prostredia. Výpočet celospoločenských výdavkov na ochranu ŽP. Analyticko-bilančný prístup. Model celospoločenských výdavkov na ochranu ŽP. Dostupnosť informácií o výdavkoch na ochranu ŽP v Európe. Výdavky na ochranu ŽP vo verejnej správe v ČR.