Event marketing: jedinec versus dav - Šindler, Petr
Event marketing a kolektívny duch davu. Emocionálne pôsobenie event marketingu. Obrazotvornosť davu a sila slov. Úloha vodcu v eventmarketingových projektoch. Pokračovanie.