9. medzinárodná vedecká konferencia Fakulty hospodárskej informatiky EU v Bratislave: Kvantitatívne metódy v ekonómii - kompatibilita metodológie a praxe v podmienkach Európskej únie - Pardelová, Ružena
Zámery zorganizovania 9. medzinárodnej vedeckej konferencie Fakulty hospodárskej informatiky EU v Bratislave na tému Kvantitatívne metódy v ekonómii - kompatiblita metodológie a praxe s podmienkami Európskej únie v dňoch 13. a 14. novembra 2003 na pôde FHI. Informácia o základných blokoch rokovania a prehľad príspevkov.