Tranzitívne ekonomiky v procese európskej integrácie - Gonda, Vladimír
Informácia o konaní medzinárodnej vedeckej konferencii: Tranzitívne ekonomiky v procese európskej integrácie. Rokovanie sa uskutočnilo na pôde EU v Bratislave v dňoch 9 -10. októbra 2003 pri príležitosti založenia Národohospodárskej fakulty.