K niektorým otázkam iracionálnosti finančného rozhodovania v manažérstve kvality - Zgodavová, Kristína
Finančné rozhodovanie v manažérstve kvality. Iracionálnosť finančného rozhodovania. Systémový prístup k chápaniu kvality. Systémová paradigma kvality. Analýza zložiek kvality a faktorov kvality. Kľúčové oblasti finančného rozhodovania v manažérstve kvality. Prípadová štúdia. Zhrnutie poznatkov.